sariita.blogg.se

älskar att blogga

Publicerad 2013-03-31 20:35:00 i Allmänt,

hej jag örjar atta älska att blogga.Har ette tips desto mer du bloggar desto mer gillar man att skriva. Min kompisar frågar typ alltid varför jag har en blogg. Mitt svar är typ för lär mig att skriva snabbare och jag vill dela med mig av min kuskap. Jag erskenner jag har inte så många läsare men det gör inget bara man läser det så. idag har jag bakat pannkakor det blev inte pizza jag gorde det med lillan.Jag brukar tycka att det är irriternde att min lillasyster frågar helatiden får jag röra om men vad ska man göra hon är liten. nu är jag mätt och ska diska efter mig.Och edan typ baka en kaka. Min dag har varit ganska roligt hittils. imårgon så sk jag shoppa.

Arg

Publicerad 2013-03-31 19:30:54 i Allmänt,

Hej nu sitter jag och vilar på min säng. Idag vaknade jag och letade på datan efter flygbiljetter men vi hittar inte jag som var så glad att vi skulle komma bort ett tag från detta land men det hände inte. Och jag kollar fortfarande på rayenair och sistamunuten. De som inte vet vad det är så är det typ flygbiljetter märken eller flygplans märken. Iallafall kommer jag kanske resa imorgon så jag måste vara berdd. Snart ska jag ut för att köpa pizza och något sött. Idag har jag också städat min hylla där jag lägger pennor,armband,halsband, böcker,gem,sudd,bälten och smink. Så har min dag sett ut puss.

Idag

Publicerad 2013-03-30 17:24:56 i Allmänt,

Hej idag har det vart en ganska skön dag ingen skola bara chill ni vet. Nej men jag vaknade från min sköna säng och gick för att göra banan pannkakor det är första gången jag provade med banan. Men det va gott med kanel och socker. Och sedan gick jag typ ut och handlade och mamma fick typ påskgodis från sitt jobb och jag fick det istället. Och annars har det varit bra!!!!!! Och så såg min dag ut nu så ska jag sova för jag är så himla trött.

Påsklov

Publicerad 2013-03-28 15:51:32 i Allmänt,

Hej jag slutade skolan för länge sedan. Och nu är det påsklov Gud va skönt. Nu sitter jag och väntar på mina kompisar för att dem spelar fotboll och jag kollar på! De är ganska bra på fotboll. Sedan ska jag åka hem och packa mina kläder för att jag ska åka till Spanien om två dagar. Och jag kommer tillbaka om 6 dagar. Det känns som jag har sommarlov men jag bara påsklov. Hoppas ni har det skönt jag bloggar sen.

Godmorgonon

Publicerad 2013-03-27 07:20:05 i Allmänt,

Hej!!! Nu har jag borstat tänderna och tvättat av mitt ansikte för jag inte ska vara tröt och en annan anledning för smutsen från ögonen ska tvättas bort. Och nu så ska jag bädda min säng. Idag då kommer jag ha sv, ma,so,no och sen no igen. Och så ser min dag ut. Och hur ser eran dag ut?

Hej. Jag vet inte exakt vad ni tycker om min blogg men jag tycker att den är bara så där. För jag gör typ inte så bra inlägg. Jag vill att alla ska kunna läsa min blogg och allt och jag anstränger mig faktiskt men jag försöker och från och med nu så ska jag lite bettre inlägg men nu så ska jag fixa min säng för den är så full med kläder från morgonen för när jag håller på och klä på mig tar det sån tid att prova kläder och ta av det är så stört. Det är så skönt för man har påsklov och och lördag ska jag ju resa till Spanien staden är Barcelona. Det kommer bli varmt och sedan börjar man ju 8 april men jag vill inte tänka på dagarna efter påsklovet för jag längtar inte efter skolan men puss på er det här blir sista inlägget för idag så godnatt och hejdå puss.

Publicerad 2013-03-26 20:03:17 i Allmänt,

Frukost time

Publicerad 2013-03-26 07:21:26 i Allmänt,

Godmorgon på er hur mår ni idag just nu sitter jag och ska äta frukost. Och sedan typ klä på mig. Idag ska jag ha en vanlig dag. Och jag skulle vilja säga att hur kan jag få bra bloggare att läsa min blogg tipsa på kommentarer här under men hejdå på alla er.

Godnatt

Publicerad 2013-03-25 21:35:48 i Allmänt,

Godnatt på er alla fina bloggare nu är det dags för mig att sova jag är så trött från mi sv och no läxan och så har jag också pakat jag älskar och packa det kändes som att jag skulle resa idag. Jag är ledig på fredag så det kommer bli skönt. Och dagen efter ska jag resa.

På väg hem

Publicerad 2013-03-25 17:06:57 i Allmänt,

Hej alla bloggare ärnu väg hem från skolan. Och när jag kommer hem ska jag säkert sova för har ont i huvudet. Idag hade jag typ tjej snack i skolan vi pratade om typ allt. Så jag bloggar sen puss

Dush

Publicerad 2013-03-24 21:22:20 i Allmänt,

Godkväll på er jag sitter och badar nu och skriver medans jag vet det är kårkat men Jag har vattentät skal så det händer inget jag köpte det från kista men jag vet inte vad den heter. Ska sova 22:00 idag för det tar lite tid innan jag blir klar från dushen men aja ha en bra dag iallafall puss

Igår

Publicerad 2013-03-24 16:26:55 i Allmänt,

Hej igen alla bloggare just nu sitter jag och äter med lillan. Igår så skulle jag ta bort en liten fläk på en tröja den var ungefär besh aktig men aja och sedan tog jag kloringöring jag vet att klorin är dåligt för miljön men jag behövde det verkligen och sedan hällde jag.Plötsligt blev det ljusråsa först blev jag arg och sedan tänkte jag efter om en bit blev ljusråsa då blir de andra delar också ljusråsa så hällde jag klorin över hela tröjan och då blev det råsa det blev faktiskt fint iallafall så då har jag en ny färg på tröjan det händer ibland så puss på er.

God eftermiddag hur mår alla bloggare. Jag mår iallafall bra!!!! Bara för några min sedan gick jag ner till tvätten för att tvätta mina kläder för i morgon börjar skolan och har inga kläder som är rena så jag gick för att tvätta de. Asså jag vet inte vrf men när jag tvättar mina kläder då känner jag mig ren på något sett jag vet inte om ni känner samma sak men aja. Snart är det påsklov ju Gud va fort dagarna går. Vad ska ni göra på påsklovet? Jag vet inte exakt men tror att jag ska resa bort till Spanien det kommer bli skönt så puss på alla bloggare

Publicerad 2013-03-24 15:31:41 i Allmänt,

Hemma

Publicerad 2013-03-22 18:06:25 i Allmänt,

Hej nu ska jag städa mitt rum vill alltid fixa mitt rum så det blir fint men jag tycker det är lite svårt för jag vet inte vad jag vill fixa och hur så ja men men och sedan typ städa garderoben för behöver slänga eller ge saker som är för små för mig eller som jag inte vill ha längre. Men nu måste jag stänga för jag ska börja så hejdå bloggar senare.

Skrytning

Publicerad 2013-03-21 18:07:39 i Allmänt,

Hej idag gjorde jag matte prov som jag tycker är viktigt och måste klara ja och jag gjorde det idag. Jag tycker det gick ganska bra. Och just nu så sitter jag och pluggar till so-provet som jag har imårgon är så himla spänd. Har ni vart med om skrytning. Jag har vart med om det flera gånger. Tänk dig att din kompis kommer bara så där och säger ex. Jag Har 100 kr jag är klar med matten jag har fått en ny tröja och allt man vill bara säga I don't care lixom. Men tyvär så är jag snäll och inte säger sånt. Då kanske personer blir ledsen aja nu måste jag fortsätta att plugga puss.



Festen

Publicerad 2013-03-21 07:33:21 i Allmänt,

Hej jag var på fest för några dagar sedan och jag fick med denna bild. Min mammas kompis fick en liten bäbis den är så himla gullig. Idag har jag matte prov och pluggade som en häst igår hahha och efter det har jag en normal skoldag hur är eran dag?

Boosha

Publicerad 2013-03-20 21:34:59 i Allmänt,

Hej allihopa jag skulle vilja säga att awa och hennes bff har en tävling om ett armband så kika in på deras blogg. Boosha.blogg.se

Godnatt

Publicerad 2013-03-18 22:08:22 i

Godnatt alla bloggisar hoppas ni ha haft en underbar dag måste sova nu för ska upp tidigt och fixa en underbar frukost men aja tror många bloggar sover nu så puss och godnatt

Slutat

Publicerad 2013-03-18 15:50:35 i

Hej hur mår ni? Jag mår iallafall bra. Jag slutade 15:30 idag. Nu om 1 min kommer tåget. När jag kommer hem kommer jag plugga tror jag för behöver träna mer. Har ni märkt något det dåliga vädret har kommit igen. Jag längtar efter sommar. aja men hejdå

Godmorgon

Publicerad 2013-03-17 11:00:04 i

Godmorgon!!!!!! Jag vaknade alldeles nyss. Idag kommer det vara mer en seriös dag jag kommer plugga läsa plugga och läsa. Och sedan när jag är klar kommer jag säkert fixa mitt rum. Men nu så ska jag äta frukost för det är viktigt för mig nu kommer det en bild från förra veckan och en bild från igår

Gå ut

Publicerad 2013-03-16 14:05:06 i

Hej alla bloggare nu har jag handlat och ska till en park för min lilla syster ska leka solen skinnet va skönt. Aja men bloggar senare puss

Popcorn

Publicerad 2013-03-15 21:43:21 i

Hej bloggare ny för ungefär 10 min sedan då har jag gjort popcorn för orkade in gå och köpa candy så jag ska köpa imårgon istället. Har ett tips när man gör popcorn man kan lägga en klunk smör och olja så blir det gått. Nu ska jag fixa lite mitt rum och sedan typ sova för är så himla trött.

Fest

Publicerad 2013-03-15 20:13:54 i

Hej alla söta hur mår ni? Jag mår i alla fall bra. Jag har haft en härlig fredag. Det är skönt att man får vara ledig lite. Men på något sätt tycker jag om skolan. Igår kväll rättade jag min So bok det var så många fel och min teacher skulle lägga ett omdöme på det så jag är klar. Satt typ och pratade i mobilen 2h typ hahah. Men aja och måste börja plugga lite på sön för har so-prov på fre så jag hoppas ni har en skön helg puss.

Imårgon längtar

Publicerad 2013-03-01 17:00:12 i

Hej!!!!!! Imårgon blir det en underbar dag. Som jag skrev förut ska jag kolla på bio med min kompis Iman vi ska kolla i sergel stan. Vi ska kolla på en film som heter du gör mig galen jag tror att den är bra. Nu ska jag bara ta det lungt så ja puss bloggar sen

Today is Justin Bieber's birthday

Publicerad 2013-03-01 12:05:51 i

Hej allihopa hur mår ni? Jag blir bara bättre och bättre. vaknade inte så för länge sedan. Kl 12:56 1994 mars föddes en kille som heter Justin Bieber. Han ville bli en stor stjärna och han har uppfyllt den. Nu är han 19 år gammal. Gud vad tiden går fort. Jag är inte hans fan eller belieber. Men aja puss på er

Om

Min profilbild

sara

Hej jag heter Sara. Jag ville börja blogga för ville ha någon hobby. Så då kom jag på att jag kan skaffa blogg. men när jag skaffade blogg så blev det lite kronglig och jag skulle nästan ta bort mitt konto men då tänkte jag efter. Och om jag skulle beskriva vad jag tycker så tycker jag att det är så roligt nu. Jag rekomenderar till alla som inte har någon blogg. prova en eller två dagar så tror jag att du kommer gilla att blogg.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela