sariita.blogg.se

Vaken

Publicerad 2013-08-31 10:26:27 i Allmänt,

Jag tror att många av er läsare sover. Men ska ska gör ett inlägg iallafall. Nu har jag klätt på mig för att jag ska köpa lite mer kläder och det känns lite konstig att jag går och köper lite kläder varje lördagar men jag något till vinter så a hoppas att låga av er har det också. Tänkte visa lite snabbt vad jag har på mig idag.

Nu är det väldigt sent

Publicerad 2013-08-31 02:19:54 i Allmänt,

Nu är kl 02:06 och jag är fortfarande uppe och bloggar. Förut skulle jag skicka något inlägg men jag hann aldrig att göra det. Så nu sitter jag i mitt rym och äter lite gott och smått det behövs på fredagar. Nu börjar jag bli sömnig så snart ska jag gå och lägga mig. Undertiden jag var uppe så fixade jag lite i mitt rum. Och här kommer outfiten från morgonen

Ligger och chillar

Publicerad 2013-08-30 06:54:55 i Allmänt,

Nu så har jag vaknar för en stund sen och nu så ligger jag i sängen och bara har tråkigt. Är fortfarande sömnig men snart så ska jag gå och tvätta av mitt ansikte. Nu vet jag inte exakt vad jag ska skriva men ska berätta lite om dagen första lektionen har vi idrott det kommer bli kul behöver framför allt röra mig och där på kommer jag ha no. Gud va skönt att det är fredag idag men fram till måndag ska jag göra ett litet test som alla gör i skolan. Nu har jag inte så himla mycket batteri så jag ska snart avsluta detta inlägg så nu så har jag berättat om dagen sedan så skicka outfits. Och ny så ska jag bedda min säng som jag har sovit i :)

Tiden asså

Publicerad 2013-08-29 21:32:36 i Allmänt,

Tiden går så himla fort. För 9 dagar sedan började jag skolan och nu har jag redan börjat fått prov asså tiden försvinner så himla fort nu ska jag försöka sova eller jag måste sova imorgon kommer ett inlägg på morgonen jag brukar alltid skriva att jag ska göra ett inlägg på morgonen men jag gör inte det men den här gången ska jag göra det skickar också outfit därpå

Börjat igen

Publicerad 2013-08-29 21:16:30 i Allmänt,

Ibland när jag läser andras kända bloggar känner jag att jag vill också vara känd eller så brukar jag känna att jag vill också skriva så bra som de. Ja det är sant att det tar tid att bli en känd bloggare men man brukar tänka vad lång tid det tar. Men men över till min dag idag som sagt har jag gått till skolan hade en ganska lång dag. Hade hemkunskap däremot jag älskar min hemkunskap lärare för hon är så himla snäll hon skriker aldrig och jag respekterar henne verkligen. Snart ska om några veckor så ska jag också gå på fest längtar verkligen för att dansa med min kompisar och så. Nu ska jag sova och ladda upp några bilder också innan jag ska sova.

Det kommer mer

Publicerad 2013-08-23 21:39:09 i Allmänt,

Jag har lovat er att visa lite bilder på kläder och väskor som jag köpte i från Marocko som synd var hann jag inte köpa något i Spanien men jag köpte i Marocko för jag brukar varje år typ åka till Spanien men det gör inget. Jag ska ta foton imorgon.

Om veckan

Publicerad 2013-08-23 21:27:31 i Allmänt,

Nu var det ett tag sen jag hade bloggat men det blir så när man har börjat skolan. Jag började skolan i tisdags och fick tre nya lärare de var ganska snälla men har en lärare som är så himla stäng han är man. Mina lärare är helt ok men. Min klass är lite stökig. Första dagen så var det så himla spänt att börja skolan jag vet inte varför men jag tror att det beror på att hur kompisarna kommer vara mot dig eller så men jag tyckte att det var kul !!!!!! Idag var det en helt okej dag. Till att börja med hade jag idrott och sedan no och därefter lunch rast såklart och sen hemspråk och sen so två lektion. Vi slutade 15:40 idag vi slutar varje dag 15:40 eller 15:30 det är sent men ja så är det . Idag var det en okej dag som jag sa hade roligt med min vänner vi brukar alltid skratta och prata så jag för mycket energi nästa dag. Här. Är lite bilder från idag och tisdags. Vi ses till mina bloggvänner puss

Är som himla skit arg på mig själv

Publicerad 2013-08-18 01:53:15 i Allmänt,

Idag så har jag handlat en massa saker. Sedan kom jag hem för var så trött efter jag hade handlat. Jag som till kl 19:00 sedan vaknade jag och hade en flaska Ramlösa i handen medans jag öppnade datan gissa vad som hände jag spillde på tangentbordet där efter var datan helt söder. Jag blev så arg men det gör inget det gå över :( :)

hann inte

Publicerad 2013-08-16 23:11:23 i Allmänt,

Idag hann jag inte blogga. Idag har jag inte gjort något särskilt har typ ätit frukost tagit ett bad ätit mat det är typ allt jag gjort idag. Nu ska jag fixa lite i mitt rum och äta lite gran. Nu blev det litet inlägg men så for det bli. Imorgon blir det lite bilder
och jag ska göra lite mer inlägg imorgon jag ska sluta göra ett inlägg per dag det låter kanske konstigt men nu för tiden skriver jag bara ett inlägg medans de andra bloggare skriver 5 inlägg per dag.Det känns som om jag inte orkar.

frukost

Publicerad 2013-08-15 17:09:58 i Allmänt,

Nu sitter jag och äter frukost. Fixade lite snabbt pizza smörgås med oboy. När jag var bortrest så kunde jag inte blogga för att jag inte hade någon nätverk. Dock så hade mina kusiner nätverk så när jag gick in för att öppna min blogg och jag började skriva. Då var det jätte irriterande för i Spanien har de inte å,ä,ö plus så använder jag de jätte mycket. Så det var irriterande. som ni hörde så var jag bortrest till Spanien och var där en vecka hade jätte kul !!!!!! Träffade massor av mina kusiner och hela familjen var samlade dock när hela familjen är in samlade så blir det ännu roligare. Jag gick till stranden två dagar och blev solbränd en dag efter så gjorde det jätte ont i ryggen och ansiktet såg ut som en tomat. Bara någon rörde min rygg så började jag skrika på grund av verken som jag hade men färjen blev jätte fin där efter. Efter en vecka i Spanien åkte jag vidare till det varma stället som är Marocko. Min mamma kommer där i från det var så himla länge sedan jag var där sedan 2008 - 2013 det är nu 5 år sedan då var jag 7 år gammal och nu är jag 12. Så det var länge sedan. I Marocko så var jag hos mina kusiner och sov över shoppade åt strut glass gick till stranden. Och bara pratat massor av kul skrattat och haft roligt. det är det jag gillar med Marocko på kvällarna så är det massor av folk på gatorna men det värsta var att jag inte kunde använda min mobil för att fota för att min kusin hade byt min kod på min mobil jag blev skit arg på honom men när jag hade väl frågat honom så kommer han inte ihåg koden. Min mobil blev låst och det var det värsta som kunde hända mig. Eftersom jag hade sommarlov så tänkte jag inte så värst mycket på det. När det blev kväll så gick jag och min kusin alltid affären för att köpa chips och något liknande. Därefter två veckor i tanger så åkte vi upp till bergen där uppe är det jätte varmt. Min moster har ett hus där med massor av djur som kor katter hundar hönor och kycklingar. Vi var uppe i bergen i 6 dagar det var jätte roligt man kunde springa bar fota min moster har ett träd med fullt av vin druvor så jag brukade plocka. jag bruka gunga för de hade sätt upp ett rep på träden så jag brukade gunga. Efter 6 dagar så åkte i till backa till tanger och jag köpte en sak som jag vill ta med mig till Sverige. Och jag var i tanger i 1 vecka och sedan åkte jag tillbacka till Spanien och var där i två dagar och jag hade ganska roligt för då gick jag och mina kusiner till simhallen Spanien har mycket bätre simhall än Sverige för de har två simhall inomhus och 1 utomhus. Så det var roligt. Och sedan tillbacka till Sverige så det var roligt var bort rest i 5 veckor. Och nu måste jag köpa saker innan skolan börjar.

Om

Min profilbild

sara

Hej jag heter Sara. Jag ville börja blogga för ville ha någon hobby. Så då kom jag på att jag kan skaffa blogg. men när jag skaffade blogg så blev det lite kronglig och jag skulle nästan ta bort mitt konto men då tänkte jag efter. Och om jag skulle beskriva vad jag tycker så tycker jag att det är så roligt nu. Jag rekomenderar till alla som inte har någon blogg. prova en eller två dagar så tror jag att du kommer gilla att blogg.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela