sariita.blogg.se

Bråkat

Publicerad 2013-05-30 17:44:49 i

Jag så irriterad på att folk gör som de vill göra på en person. Om jag respekterar en person och bara snackar normalt med min kompis som hon va och så säger hon till mig kom din idiot vad tror du jag blir då jag blir så klart arg. Jag blir arg för att någon kallar mig för kom din idiot. Det är okej om någon skojar eller så men om man kommer övergränsen då blir jag arg. Tror hon jag är en liten rotat som hon kan trampa på bara sådär.

Hemma

Publicerad 2013-05-30 15:26:54 i

Jag kom hem nyss från skolan det var en ganska trött dag. Nu sitter jag i vardagsrummet och kollar på tv. Ska visa vad jag hade på mig idag ska inte skriva så långt inlägg.

Vaknat

Publicerad 2013-05-30 07:26:47 i

Jag hade vacknade nyss och såg att solen lysser så fint. Ska gå till skolan kl:08:00 så jag hinner klä på mig på några min . Idag kommer jag gå till skolan. Går till alla lektioner som jag har. Och sedan kommer jag hem och renoverar mitt rum. Snart skickar jag upp vad jag ska ha på mig idag hejdå.

Sent

Publicerad 2013-05-29 22:55:13 i

Tyvärr så kunde jag inte tipsa! Men jag kanske kan visa på morgonen eller när jag kommer hem från skolan. I förrigår bestämde vi vad vi skulle ha på elevens val de två sista veckorna. Man hade tre alternativ och man fick välja vad man ville ha som 1:a som 2:a och som 3:a alternativen var ridning bowling och hemkunskap. Då valde jag ridning hemkunskap som andra och Bowla som tredje. Jag älskar att rida och kommer alltid att göra det. När jag var liten älskade jag att rida och det var mitt favorit djur däremot. Och jag gillar de fortfarande det fanns tyvärr bara 7 platser från min klass och 7 platser från min parallella klass så det blir 14 platser sammanlagt. Och jag var en av de. Lärarna lottade ut med lappar så det inte blir orättvist. Jag blev glad när jag fick höra att jag ficka vara med . Längtar redan hihi. Jag valde att Bowla som sista alternativet för har gjort det så himla många gånger så har tröttnat. Nu så ska jag sova godnatt.

Senare om dagen

Publicerad 2013-05-29 19:30:34 i Allmänt,

Senare inan jag sover blir det lite tips! Om hur man kan göra med en vanlig skjorta och en kjol. Nu ska jag upp för att diska. Hoppas ni gillar inlägget som jag gjorde

Börjar komma igång

Publicerad 2013-05-29 19:25:51 i Allmänt,

Är så glad över att har börjat kunna blogga igen. Nu börjar blommorna växa och gräset börja komma fram och snart är det sommarlov yuppie är så glad. Det är ungefär tre veckor kvar har inte bestämt vad jag ska ha på mig men tror det blir klänning och någon fin kavaj och så men det är inte bestämt än. Jag har köpt byxor och och fina blusar och vår jacka. Som sackt blir jag glad över om jag köper kläder men för mycket är inte bra man kan bli galen av det.

Det var länge sedan

Publicerad 2013-05-26 22:17:02 i

Det var länge sedan. Jag har inte bloggat på länge nu. Jag har inte haft tid för att blogga. Nu kanske ni tänker varför har du blogg då? Jag har haft så många prov plus att jag kommer typ 4 varje dag och så kommer jag hem tröt. Har jätte många saker kläder som jag måste visa det kommer jag visa imårgon. Jag kommer att föröka att blogga allt jag kan puss.

Om

Min profilbild

sara

Hej jag heter Sara. Jag ville börja blogga för ville ha någon hobby. Så då kom jag på att jag kan skaffa blogg. men när jag skaffade blogg så blev det lite kronglig och jag skulle nästan ta bort mitt konto men då tänkte jag efter. Och om jag skulle beskriva vad jag tycker så tycker jag att det är så roligt nu. Jag rekomenderar till alla som inte har någon blogg. prova en eller två dagar så tror jag att du kommer gilla att blogg.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela