sariita.blogg.se

Plugget

Publicerad 2013-11-18 18:51:23 i Allmänt,

Nu sitter jag i mitt rum och bloggar jag har religon prov imorgon och jag är inte så värst spänd till det så ända jag väntar på är att klara det. Så nu ska jag jobba med matte oj glömde att skriva att jag kunde inte blogga idag på morgonen så nu kommer det lite bilder som jag har tagit.

Morgon igen

Publicerad 2013-11-18 07:14:37 i Allmänt,

Tiden gick fort nu är det morgon igen. Mamma gick för en kvart sen och hon väckte mig hon brukar alltid väcka mig innan hon går till jobbet för annars kommer jag inte vakna. Jag vet faktist inte om jag kommer kunna skriva ett inlägg lite senare för just nu har jag lågbatteri och min laddare är sänder så jag delar med mamma. Så jag ska försöka skriva ett snabbt inlägg.Å bara jag kollar på fönstret då ser det kallt ut och snart är det vinter längtar vräkningen till sommar men det är verkligen mycket kvar. Jag orkade inte äta en bra frukost så det blev äpple med apelsin

Nu måste jag

Publicerad 2013-11-17 22:16:30 i Allmänt,

Hej bloggen nu ska jag lägga mig men innan det tänkte jag skriva ett litet inlägg om hur min dag har varit. Först gick jag på någon slags koranskola där jag lär mig lite arabiska bokstäver. Sedan kom jag hem och då hade mamma lagat god mat. Några gäster kom hem till oss. Och vi bara satt och pratade ni vet vuxen prat. Och sen duschade jag och nu är det dags för läggdags. Har tänkta och tänkta om jag ska göra en ny blogg eller inte. Så det får bli en ny fråga till er. Ska jag göra en ny blogg? Så imorgon blir det ett litet inlägg på morgonen innan jag börjar klä på mig så puss jag vet att många sover just nu men det blir ett inlägg iallafall.

Om

Min profilbild

sara

Hej jag heter Sara. Jag ville börja blogga för ville ha någon hobby. Så då kom jag på att jag kan skaffa blogg. men när jag skaffade blogg så blev det lite kronglig och jag skulle nästan ta bort mitt konto men då tänkte jag efter. Och om jag skulle beskriva vad jag tycker så tycker jag att det är så roligt nu. Jag rekomenderar till alla som inte har någon blogg. prova en eller två dagar så tror jag att du kommer gilla att blogg.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela