sariita.blogg.se

Sitter i bussen på väg till Skavsta

Publicerad 2013-07-09 15:47:18 i Allmänt,

Nu sitter jag i bussen mot Skavsta. Är så himla glad eftersom jag ska resa till ett annat kan och spendera tid med mina kusiner i Spanien. När jag åkte till Tc - tralen och stig bredvid bussarna kände det som att jag skulle resa just nu till Spanien. När jag gick ut från huset blev jag och mamma jätte städade tro mig vi blev så himla galna. Vi tänkte på vart vi hade lag mobilerna och vart vi hade lagt kameran och allt så det var jobbigt. Det här var ganska litet inlägg tycker jag men det kommer mer senare här kommer det bilder

glad

Publicerad 2013-07-06 23:56:34 i Allmänt,

Just nu sitter jag i mitt rum och har tråkigt. Har nyss gjort en video på mitt rum men jag vet inte varför det inte funkar. Aja nu ska jag äta lite glass idag har vi haft jäster och ungefät 12:00 tiden så gick jag och köpte lite saken kan visa sen.

Funkar

Publicerad 2013-07-06 05:29:57 i Allmänt,

Jag kollade nyss på min videofyMe jag blev så glad för att nu kan jag göra videosar och lite sånt imårgon

nytt från tvätten

Publicerad 2013-07-06 02:54:04 i Allmänt,

Idag som sagt har jag varit på middag. Sedan kom jag hem som vanligt. fixade lite mitt rum ( som vanligt) Sedan tog jag nya lakan för vi hade tvätt förr igår så jag la nytt lakan och la kuddarna ordentligt. Sedan kolla jag på tv. Imårgon ska jag gå köpa lite saker till min resa på tisdag lite smått och blandat.

vaken

Publicerad 2013-07-05 05:12:31 i Allmänt,

Jag har inte orkat skriva något alls. Ibland kan man känna att man inte har tid. Och sedan blir det som att man inte orkar blogga. Men jag brukar alltid komma tillbacka för att blogga. Imårgon ska jag packa lite gran där efter kommer jag och mamma och lillan gå hem till min mammas kompis för hon har bjudit oss på middag. Efter det så ska jag gå hem därefter ska jag fixa lite mitt rum. Sedan på lördag ska jag gå och shoppa lite tröjor och sånt där efter på söndag blir det att packa färdigt och på måndag ska allt vara färdigt. Sedan på tisdag kommer det bli lite städdags och på efter middagen så ska jag åka de som inte vet var jag ska resa så berättar jag igen jag ska resa till Spanien och därefter Marocko så på tisdag ska jag ta för väl till kompisar och sånt så det var lite om min vecka ska skicka lite bilder sen och ska försöka göra en packnings video på videofame tor jag har stavat fel kan skriva sen vad min email är puss. Ska nog nu sova men jag längtar så himla mycket

Om

Min profilbild

sara

Hej jag heter Sara. Jag ville börja blogga för ville ha någon hobby. Så då kom jag på att jag kan skaffa blogg. men när jag skaffade blogg så blev det lite kronglig och jag skulle nästan ta bort mitt konto men då tänkte jag efter. Och om jag skulle beskriva vad jag tycker så tycker jag att det är så roligt nu. Jag rekomenderar till alla som inte har någon blogg. prova en eller två dagar så tror jag att du kommer gilla att blogg.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela