sariita.blogg.se

Morgon

Publicerad 2013-09-28 11:21:57 i Allmänt,

Nu har jag vaknat för en halvtimme sedan. Jag brukar vakna senare de här tiderna men mamma vekte mig. För att handla. Ååå så typiskt på en lördag. För att jag ska på middag igen med familjen. De här åren blir det mycket inbjudningar. Kan skicka lite bilder på middagen. Igår hann jag inte skicka mer inlägg. För jag låg på min säng och när jag låg så somnade jag. Jag sover ganska så snabbt om jag är trött. Så jag var så himla trött igår. Så nu ska jag ta fram kläder nya och rena pyjamas för jag ska in och duscha därefter Ska jag fixa lite i mitt rum och sedan kl 15:00 är det dags för fest hiihoooooo !!!!!!!

nu håller jag på och kolla .........

Publicerad 2013-09-27 23:29:09 i Allmänt,

just nu håller jag på och kolla några klädder jag ska slänga och klädder jag ska ha kvar.Jag har så många klädder så behöver renovera. Och medans jag gör det ska jag också böblera om i mitt rum. Nu blir det inte så lågt inlägg. Men det får det bli. Över till något helt annat. Jag brukar att tänka att jag vill faktist komma långt med min blogg men just nu är den liten. Men jag har fått veta att om jag ska ha blogg så måste jag ha tålamod. Jag tänkte skriva lite om vilka sånger jag lyssna på. jag brukar lyssna på music när jag gör något ex när jag pluggar då tänker jag bättre hahaha låter konstigt alla är olika. Några av mina kompisar tycker att de inte konsetrerar inte sig så bra om de ska göra något medans de lysnar på music. Men som jag sa så är var och en olika. Jag brukar också lussna på music när jag städar mitt rum eller något liknande. Men som jag sa ska jag skriva om vilka songer jag lyssnar på just nu. JAG LYSSNAR PÅ , mike will made it 23 ft. miley cyrus juicy & wiz khalifa Karmin - Acapella jason derulo - the other side sean kingston - beat it ft. chris brown & wiz khalifa

Har hänt mycket denna vecka

Publicerad 2013-09-27 22:54:36 i Allmänt,

NU är det redan fredag och tiden går. Det är som att du sover och sedan när du vaknat så är det redan fredag. Ja som jag sa tiden går. Dena vecka har jag simmat med klassen haft vanliga letion haft spanska friluvsdag. Nu kanske jag stavar fel men så får det bli. Alla i min klass och min parallela klass sprang 800km och jag kom tvåa av alla tjejer i min klass. Mina lärare tyckte att de större i min skola klarade inte av att springa 800km medans jag jämnför med 5:orna spran 4:a engelska mil. Idag har alla i min klass varit kaous. Den här veckan har det varit stökigt i min klass det jag menar är att de eleverna i min klass har pratat så himla mycket. Så igad har min lärare flyttat pltser på alla elever i min klass. Jag tror att det kommer funka längtar redan tills på måndag.

happy

Publicerad 2013-09-14 22:59:50 i Allmänt,

Nu var det ett tag jag blogga. Idag har jag gåt på middag. Det var jäte roligt så god mat i skratta och pratta gick ut spela lite fotboll. Det låter kanske tråkigt men det var roligt. Så har jag fixat mitt rim. Och nu ska jag där i mot äta lite så puss imårgon blir det plugg.

plugg

Publicerad 2013-09-11 18:36:13 i Allmänt,

Nu om en liten stund ska jag börja plugga till imårgon för jag har ett stort prov som jag är spend för. Jag tycker alltid när jag har prov och ska börja plugga tycker jag att det är spent.Alla pluggar på olika sätt. jag tycker att man ska börja plugg tre eller två dagar innan för då för man allat i huvudet. Första dagen börjar jag läsa alllt som jag har prov på. Och sen nästa dag ska man förhöra sig själv jag brukar prata med mig själv som om min lärare frågar mig konstigt men a. Den tredje dagen är det som repetion så dagen efter så kan jag allt i huvudet. där var det litet exempel på hur man kan plugga. puss

today

Publicerad 2013-09-10 17:27:36 i Allmänt,

nu var det ett tag sedan jag bloggade men det är sånt som händer ibland för mig. är nu hemma och åt nyss lite innan jag ska börja plugga till biologi provet. Har somsagt ett prov på torsdag så jag behöver plugga två dagar innan jag får allt i mitt huvud. idag har jag ju gått till skolan och haft första lektionen so därefter hade jag två små matte prov som man skulle göra och där efter hade vi lunch och och ett stort matteprov efter lunch och så lite rast och därefter skolansval och vi slutade kl 15:30 det är ganska jobbigt nu för vi får hela tiden läxor så man har alldrig lugn och ro. första skolstar kanske man tänker å va roligt att börja skolan och träffa siná kompisar men där efter blir det segt. Men nu ska jag inte skriva mer så nu är det dags för plugg puss.

I whant to go now

Publicerad 2013-09-01 20:00:06 i Allmänt,

Har klätt på mig och nu så väntar jag på mamma hon håller på att klä på sig för vi ska gå på middag och ni vet när det är fin besök måste mammorna klä på sig snyggt och lägga på smink och allt måste vara ordnat. But it's one problem. Det är att det tar så himla lång tid tills de blir klara jag bara tänker ååå jag vill bra gå ( haha det rimma) men snart så e hon klar toror jag. Jag har försökt skick ett video inlägg men jag vet inte om den kommer ut nu eller senare. Aja i allafall ska jag gå till min mammas kompis

Städa

Publicerad 2013-09-01 15:15:27 i Allmänt,

Nu så ska jag städa mitt rum. Om ni bara skulle se mitt rumm skulle ni dö. Aja det kommer bättre videosar.

Har vaknat

Publicerad 2013-09-01 12:17:03 i Allmänt,

Har alldeles nyss laddat upp videofyme och provade om det skulle funka så jag provade och det fungerade så jag är så himla glad för det. Så nu så ska jag skick mer videos på bloggen va beredda för ny ändring på min blogg lite bilder från igår. Igår så kom min kompis hem till mig och då lagade jag lite spagetti och gjorde det fint.

Om

Min profilbild

sara

Hej jag heter Sara. Jag ville börja blogga för ville ha någon hobby. Så då kom jag på att jag kan skaffa blogg. men när jag skaffade blogg så blev det lite kronglig och jag skulle nästan ta bort mitt konto men då tänkte jag efter. Och om jag skulle beskriva vad jag tycker så tycker jag att det är så roligt nu. Jag rekomenderar till alla som inte har någon blogg. prova en eller två dagar så tror jag att du kommer gilla att blogg.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela