sariita.blogg.se

Kusin

Publicerad 2013-04-21 23:30:00 i Allmänt,

Idag har jag haft en jätte rolig dag. Till och börja med så var jag med min kusin hon kom från Spanien igår. Då åkte vi till stan för visa henne runt. Det var ganska en varm dag. Så vi köpte slach eller hur man stavar det. Och sedan gick vi runt mina favorit affärer och så hittade vi några kläder som vi köpte. Och där efter så gick vi till Macdonals och beställde. Och så har min dag varit med familjen och fikat ska visa kläderna imårgon.

Bröllop yey !!!!!

Publicerad 2013-04-12 17:18:55 i Allmänt,

Jag är så glad för ska på bröllop nu så är jag på väg med bilen till själva lokalen. Jag blev så glad när jag fick höra att min mammas kompis ska gifta sig. Hon brukade vakta mig när jag var bara 3 år gammal. Och hon är så snäll och nu fick jag höra att hon ska ha bröllop. Jag bara längtar och göra massor av kul idag yuppie. Skickar bilder senare.

I'am so sorry

Publicerad 2013-04-10 22:32:21 i Allmänt,

Nu så ska jag sova måste gå upp tidigt. Idag gjorde jag ett so - prov första lektion.Sedan där efter så gjorde jag problemlösningar på matte. Idag har det vart en ganska bra dag. Förlåt för jag inte har skrivit något inlägg på hela dagen men jag ska göra allt jag kan.

Pluggat

Publicerad 2013-04-09 21:10:47 i Allmänt,

Idag så har jag pluggat kollat på tv ätit mat. Jag glömde helt bort att jag skulle börja med tema men jag ska börja imorgon. För idag har jag pluggat så jag kunde inte för jag har prov imorgon. Så det blev ett kort inlägg.

ont i läpparna de är helt röda

Publicerad 2013-04-08 19:23:52 i Allmänt,

igår hade jag en jätte rolig dag. jag kom hem 21:00. Jag tyckte det var läskig. Till och börja med gick vi runt i affärer, ginatricot, H&M, newyorker,cubus och bikbok. och sedan så beställde vi kebab på en resteurang. och så satt vi och åt och prattade. och då ville vi köpa något. Jag köpte en jätte fint linne eller en tröja den är lejopard aktig kan visa sen. och så fikade vi. Vi orkade inte äta någon tårtbit det kändes som om jag skulle kräkas. Så vi köpte glass jag tog två kulor en med banansmak med chocklad bitar i och en med vanilj och en med chocklad bitar med colasås på så gott !!!!!! Och när jag gick hem så börja mina läppar svida så jäkla mycket vet inte varför men jag tror det är kylan. Och på skolan idag så blev mina läppar så röda det såg ut som att jag gjort rött läppstift haha. Men det gjör lite ont.

Buss

Publicerad 2013-04-07 13:13:16 i Allmänt,

Nu så sitter jag på bussen för ska träffa min kompis. Vi ska äta lunch tillsammans och kolla litet i affärer och sedan typ sitta i cafeteria så det ska bli en rolig dag.

Pizza

Publicerad 2013-04-06 21:21:41 i Allmänt,

Nyss så åt jag mozzarella pizza med lillasyster. Det var sån härlig ost smak i piazzan. Tyvärr så kom inte garderoben idag mamma pratade med ikea personalen eller de som skickar hem möbler och de sa att vi får de imårn är så glad. Men jag kommer sent imårgon så det blir typ överraskning för mig. Jag skulle vilja tacka alla unika besökare för ni har läst min blogg.

Är så himla glad

Publicerad 2013-04-06 17:59:52 i Allmänt,

Jag kollade på min statistik. Och jag har så himla många sidvisningar det ligger på 25,0 jag tycker att det är mycket men de som är mer kända kanske tycker det är inte mycket eftersom de har så många unika besökare men jag är nöjd.

snart är det dags

Publicerad 2013-04-06 15:22:01 i Allmänt,

just nu sitter jag med mamma på matbordet och bara pratar. Snart ska vi gå ut för att köpa garderoben. Inte så länge sedan så fixade jag nya saker på min blogg gjorde ett nytt tema. Jag är faktist nöjd med det temat jag gjorde nyss. nu känner jag att ajg har tråkig. Imårgon kl 13:00 ska jag träffa min kompis som heter Sara haha vi har likadana namn. Vi var kompisar när vi var små och vi är det fortfarande det. Jag tycker det är roligt att man har en kompis från när vi var små. Vi ska typ äta lunch tillsammans och typ fika i något cafe. Så det ska bli rolig. Nästa vecka ska jag ha ett tema om väskor och hand väskor.

lying in bed

Publicerad 2013-04-06 13:19:37 i Allmänt,

Har så tråkigt nu. Det som är dålig är ju att man börjar skolan igen på måndag. Jag tänker bara åå fett tråkigt. Jag bara längtar till sommarlovet det känns som det tar åratal tills det blir sommarlov. Iallafall så kommer jag kanske få min nya garderob + med en jätte fluffig matta som är rosa. Och sedan ska jag slänga min gamla fula garderob. Efter det ska jag bara göra om mitt rum. Så idag blir det bara att hålla på med mitt rum. Jag vet att det låter tråkig. Men man blir ju glad när man har ett fint rum. När jag var lite yngre så älskad jag att städa mitt rum brukade till och med fråga min fröken om jag fick städa hennes kateder. Men nu så har jag tröttnat att städa hela tiden. Jag har blivit gammal redan hahaha. Nej men desto större man blir desto mer orkar man inte göra saker. Nu så jag inte att alla inte orkar städa sitt rum. Men det finns några som inte orkar fixa och städa saker. Och lite senare ska jag plugga lite in för So-provet. Jag har inte pluggat hela lovet så det är skönt men nu måste jag börja plugga igen.

For summer

Publicerad 2013-04-06 00:54:11 i Allmänt,

Detta är en outfit som passar nu till sommaren eller våren. Grön rosa skjortan: H&m Jeans: H&m Västen: Dutenster Väskan: Från Spanien vet ej vilken affär Solisarna: Å

Ut tråkat

Publicerad 2013-04-06 00:07:43 i Allmänt,

Jag sitter just nu och läser Kenzas blogg. Läste allt hon skrev på hennes inlägg. Jag fick till och med ont i ögonen. Nu så kollar jag på mina färgpennor. Alltid när jag var liten var det ljus rosa som var min favorit färg sedan när jag blev större så var det svart. Och sedan efter några år så börja jag älska olika färger som grön, gul, röd, turkos, orange och så. Men när jag var i skolan så frågade en kompis vad är din favorit färg? Svar röd. Varför sa hon. Jag vet inte men det är en fin färg. Men nu så är jag tveksam om jag verkligen gillar röd. Nu så gillar jag orange men lite mörkare. Jag fick en ide som jag skulle vilja börja med. Snart så börjar jag skolan och så. Så jag kommer inte ha sån tid till att blogga men jag ska försöka göra allt så jag kan blogg. Men iallafall så har jag tänkt på en sak. Det är att. Jag ska ha ett tema för varje vecka. Så vi säger vecka 15 så kommer jag ha ett tema om kläder. Och vecka 16 så skriver jag om smycken och jag kan tipsa och så. Med då menar jag tills första veckan tar slut och sedan nästa vecka så blir det ett nytt tema. Så var beredda nya fina inlägg som jag tror ni kommer älska.

Movie

Publicerad 2013-04-05 21:14:29 i Allmänt,

Kollar nu på film. Inte för mycket länge sedan gick jag ut dör att handla lite sött saker som glas och godis. Sedan gick jag till en park i närheten. Men nu så sitter jag och myser. Det var ganska kalt idag. Gick bara ut med skinnjacka.

She is good

Publicerad 2013-04-05 14:01:05 i Allmänt,

Nu så har jag ätit frukost och ska upp föra att städa efter mig. Skulle vilja tipsa om en ganska bra bloggare. Kika in i hennes blogg tror redan många läser hennes blogg så kika in. Bloggen heter: Andreaviktoria.blogg.se

in must be going up from my bed

Publicerad 2013-04-05 12:41:08 i Allmänt,

Nu så ligger jag på min säng. Jag orkar inte gå upp. Idag känner jag på mig att det kommer bli en seg dag. Snart ska jag äta frulle. Kan ta en bild efteråt. Sedan ska jag ut för har tröttnat och bara vara hemma hela jäkla tiden. Men innan jag går upp från sängen ska jag fixa mitt rum så ser min dag ut.

Natt

Publicerad 2013-04-05 01:42:25 i Allmänt,

Jag tror att många sover nu men jag vill bara hålla på med min mobil. Kan inte sluta. Jag bara längtar tills imårgon känns som det går så jäkla långsamt tills det blir morgon. Kunde inte skicka videon men ska ta bild och skicka in den i bloggen.

Det blev fel

Publicerad 2013-04-04 22:13:27 i Allmänt,

Hej jag skulle skicka bilden men det blev något fet. Jag råkade skicka sommar skorna istället. Men nu så kom bilden ut. Klänningen syntes inte för sena var inuti jakan. Jag ska försöka göra en video och så skickar jag den.

sådär

Publicerad 2013-04-04 18:16:59 i Allmänt,

Nu så skickade jag bilden. detta outfit kan man hitta på lätt. Kläderna kommer i från.

Stickade tröjan: cubus
jeans: H&M
skjortan: Fashion Quality


Nästa outfit blir en kläning

Klar

Publicerad 2013-04-04 16:32:25 i Allmänt,

Å Gud va skönt att bli ren. Nu så ska jag äta och sedan ska jag visa er två outfit. Idag har det vart en solig dag och det har vart soligt ganska länge nu. Det är skönt nu när det är påsklov så smälter snön bor försiktigt. Så det är bra jag längtar verkligen till sommaren nu. Ska åka till Marocko det är jätte varmt nu. Så det längtar jag till och så ska jag spara lite pengar så jag kan köpa massor av fin kläder och så.

Tired

Publicerad 2013-04-04 15:36:05 i Allmänt,

Hej nu så har jag joggat och ska duscha för vem skulle vilja ha svett kvar. Och sedan kan jag visa er några outfits så efter duschen ska jag säkert äta mat. Sprang runt en fotbollsplan 10 gånger så självklart är jag trött. Så det blev inte så långt inlägg iallafall. Så puss

tips!

Publicerad 2013-04-04 11:33:00 i Allmänt,

hej ville bara tipsa en sak. Om du vill göra en riktig god fruktsallad då behöver du.

1 banan
1kiwi
en klunk honung
och grädde


du tar bananen och kiwin och skär de i smala skivor. Och sedan läger du de i en skål sedan när du har gjort det tar du en och häller lite honun och sedan tar du en stor skedd grädde. Och då blir det en riktigt god fruktsallad. Skicka något lätt recept på kommentaren.

Godmorgon

Publicerad 2013-04-04 11:22:21 i Allmänt,

Hej alla fina bloggare. Jag vaknade nyss kolade ut i fönstret det är ganska soligt idag också. Nu så ska jag göra pannkakor till frukost och sedan ska jag gå ut och jogga så puss på er.

godnatt

Publicerad 2013-04-03 23:16:15 i Allmänt,

godnatt nu så ska jag sova är så himla trött. Imårn ska jag jogga jag känner att jag behöver röra på mig å jag får mer energi.Och sedan ska jag äta pankakor till frukost ska inte göra så långt inlägg så puss detta är en outfit som jag tycker är väldig snygg ska så kicka mer oufit som jag kan visa er

Kväll redan

Publicerad 2013-04-03 22:35:34 i Allmänt,

Goddag goddag jag har åt för inte så länge sedan och nu så ska jag kolla på någon film. Jag har haft det som en vanlig dag men utan skola. Först så var jag hemma och duskade och sedan tröttnade jag och bestämde mig för att gå ut. Idag var det ganska en solig dag jag hade solisarna på självklart. Idag kunde jag och mamma inte åka till IKEA för att hämta min och lillasysterns garderob. Idag hittade jag jätte fina sommar skor jag vet inte vart de var de var bara hemma uppe i skåpet är så glad att jag hittade de puss skickar sen ett inlägg innan jag ska sova puss.

Godmorgon på er

Publicerad 2013-04-03 10:14:03 i Allmänt,

Godmorgon hur mår ni. Först vill jag säga att jag sov ganska gått idag. Jag vaknade 09:59 idag och fortfarande trött. Men en jag måste gå upp. Idag som sakt ska jag åka till IKEA för att välja garderob. Och sedan ska vi fika. Och sedan åker vi hem för att bygga upp garderoben. Så ser min dag ut.

Har så ont i fötterna

Publicerad 2013-04-02 22:29:09 i Allmänt,

Hej jag kom hem kl 20:00 idag hade promenerat hela vägen hem från h&m. För att mitt SL kort fungerade bara till kl 19:00 för att det är skolkort. Nu så ska jag klä av mig kläderna för imorgon ska jag få en ny garderob från IKEA är så glad för har så många kläder som jag vill ha prydligt. Nu ska jag bara ta det lungt och ska läsa en bok. När jag gick till h&m idag så hitta jag massor av saker som jag ska köpa som en snygg väska som är halv svart och halv vit aktig. Och så ska jag köpa en gul aktig klänning med ett smalt bälte. Men det kommer jag börjar längta till skolan men sedan när man kommer tillbaka då vill man vara ledig jag längtar till sommarlovet och jag tror många andra längtar också. Så nu har jag berättat lite om min dag och vad jag ska göra om en liten stund.

So bare

Publicerad 2013-04-02 17:49:57 i Allmänt,

Hej jag kom hem nyss det var så kalt sprang bara med tjocktröja och mjukis. Kom hem frusen om händerna. Nu ska jag duscha och sedan ska jag hitta på något. Jag sprang runt en stor park och sedan sprang jag en bit till stranden det var bara is där såg några stå på isen trodde de skulle ramla men det hände inte. Nu ska ja ta ett bad puss

Goodmorning

Publicerad 2013-04-02 12:55:52 i Allmänt,

Godmorgon jag vaknade nyss och om en liten stund ska jag äta frulle. Och sedan ska jag ut för att jogga. Och så kommer jag hem för att duscha. Min dag kommer var bara så där men ska försöka göra den bettre. Jag bloggar sen puss.

Tråkigt

Publicerad 2013-04-01 23:35:08 i Allmänt,

Hej nu har jag så himla tråkigt. Har inget att göra. Jag bara vill hitta på något men jag vet inte vad jag ska göra iallafall. Jag blir alltid glad av kläder. Jag älska att hitta på ny outfits. Bara jag kommer till garderoben så blir jag glad och vill prova kläder men orkar inte att klä av mig och klä på mig hela tiden. Förresten ska jag få en ny garderob. Jag och min lillasyster delar ju rum det är ganska jobbigt men ja och då ska vi köpa en garderob som har två halvor så en till mig och en till henne vet inte än vilken men det måste matcha vårar rum. Nu är jag trött och tror jag ska somna snart så puss på er och sovgott till alla fina bloggare puss

Hemma igen

Publicerad 2013-04-01 19:09:59 i Allmänt,

Hej nu har jag kommit hem. vi handlade typ massor av frukt och dadlar kakor citroner och sånt. På vägen fick jag också min veckopeng det närmar sig tills jag får 100kr. Nu håller mamma på att laga mat. Idag var det första dagen jag hade solbrallorn på mig. Det känns som det redan har blivit sommar. Den 20 april kommer min morbror hit till Sverige och mina två kusiner det ska bli rolig för jag och min kusin är som kompisar vi brukar göra massor med kul !!!!!! Nu så ska jag klä av mig och sedan ska jag video chatta så har min dag sett ut hur har eran dag sett ut?

Utgång

Publicerad 2013-04-01 16:05:19 i Allmänt,

Hej nu så ska jag klä på mig för ska ut med mamma och lillasyster vi ska åka bil så det blir lätt att åka iväg och rätt så snabbt. Jag fick ett meddelande från min kompis hon frågade om jag ville åka och äta på restaurang och fika på söndag jag blev glad för jag behöver göra något jag har iallafall tråkigt. Tyvärr så ska jag inte till Spanien men vad ska jag göra. Jag ska åka på sommaren det är inte så mycket kvar ändå det kanske är 12 v kvar.

Om

Min profilbild

sara

Hej jag heter Sara. Jag ville börja blogga för ville ha någon hobby. Så då kom jag på att jag kan skaffa blogg. men när jag skaffade blogg så blev det lite kronglig och jag skulle nästan ta bort mitt konto men då tänkte jag efter. Och om jag skulle beskriva vad jag tycker så tycker jag att det är så roligt nu. Jag rekomenderar till alla som inte har någon blogg. prova en eller två dagar så tror jag att du kommer gilla att blogg.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela