sariita.blogg.se

gogmorgon

Publicerad 2013-06-23 12:25:56 i Allmänt,

Säkert så har många av er vaknat. Men jag vacknade nyss för att jag somnade sent igår. Idag ska jag gå på fest så jag ska fixa mig om en liten stund. Och jag tro att det är hela dagen. Sedan kommer jag hem från festen och vet inte exakt vad jag kommer göra där efter men det får jag se sen. Så ser min dag ut. Igår så fixade jag mitt rum för att det var fult med klädder överallt. Så det var jobbigt. Kan visa sen hur det blev. Nu så ska jag kolla i min gaderob vad jag ska ha på mig. puss

insperation

Publicerad 2013-06-22 06:51:16 i Allmänt,

detta inlägg skulle komma upp på bloggen för ett tag sen men jag vet inte vad som hände exkat. Jag ska prata lite om vad som inspererar mig. Jag tror att alla har en slags sak som inspererar var och en. Och nu skulle jag vilja skriva om vad som inspererar just mig. Det beror på vilken sak ex kläder och looks då är det färger tidningar beyonce.

dygnat

Publicerad 2013-06-22 06:39:24 i Allmänt,

godmorgon till allihopa de som har vaknat i alla fall. Nu har jag dygnat hemma hos min mammas kompis. känns som om jag är jätte pigg men vi för se om jag kommer somna när jag har kommit hem. jag har som sagt dygnat hemma hos min mammas kompis. Jag ska gå hem kl 12:00 och sedan städa mitt stökiga rum som har vart det i typ en vecka nu exakt. Och har nu inte bloggat på 4:a veckor sedan. Jag vet inte varför jag känner inte bara för det. tänkte berätta lite om mitt sommarlov. Just nu så är mitt sommarlov vanlig. Men om två veckor ska jag åka till Spanien och där efter ska jag till Marocko yipi ska var i Spanien i one week och där efter fortsätta till Marocko och var där four weeks så det är bara att chilla. Nej men jag längtar bara.Så det är inte nästa vecka inte efter utan den trdje veckan och det kommer var den 9 juli. puss mer inlägg blir det lite senare.

Fortfarande uppe

Publicerad 2013-06-16 03:46:13 i Allmänt,

Hej jag tror att många sover just nu. Nu ska jag berätta lite vad som hände i fredags. Jag gick i skolan fram till kl 12:00 och sedan byte jag om till avslutnings kläder. Som sagt hade jag avslutning. Och sedan samlades hela klassen i klassrummet. Och sen gick alla gemensamt till vår stora aula. Och då pratade lärarna och några uppträde och så. Det var roligt. Och därefter så gick alla till klassen igen och där kom föräldrarna också. Lärarna berättade lite om vad vi gjorde detta år. Vi fikade också lite. Lärarna sa också att nästa år kommer de inte ha vår klass så när jag fick höra det så blev jag jätte ledsen för jag har haft de i typ två år så och både är jätte snälla så det var sorgligt men allt annat var bra.

godmorgon

Publicerad 2013-06-11 08:18:35 i Allmänt,

Igår kom det en n tjej till min skola hon skulle börja i min parallela klass. I augusti så kommer det bli roligt att få en ny tjej i min klass.Igår hade hon som en skol träff med alla lärare och lite annat. Jag har som sagt sovmorgon. nu kommer lite stil på hur man kan fixa sin säng.

mamma dagen

Publicerad 2013-06-10 20:37:28 i Allmänt,

Idag har jag haft slöjd först lektionen. och där efter idrott. har haft en ganska vanlig dag men ändå lite skratt och så och det är det jag gillar. utan skratt skulle min dag vara dålig. Jag tycker att man måste skratta lite gran man behöver det. Nu om en lite stund ska jag fixa huset lite grann för att mamma fyller år. Hon kommer fylla 38 år gammal. Så jag kommer göra liten fest till henne. Kan skicka lite bilder och så. Idag slutade jag tidigt jag slutade 14:20 men annars slutar jag 15:20. Jag har hört lite om vilken dag andra skolor har skolavslutning må har sagt på ons denna vecka andra säger på tor och lite blandat. Jag har skolavslutning denna vecka jag har på fredag. Så det kommer bli roligt. Har redan köpt lite kläder och jag är klar. på tis, ons, tor, kommer jag börja kl 09:00 men annars börjar jag kl 08:30 men det är för att ´den här veckan är det bara elevens val jag vet in te om de andra skolorna har elevens val men det har min skola. jag kan berätta lite om mitt skema om vad jag kommer göra imårgon. Jag börjar kl 09:00 och där har jag direkt hemkunskap jag tycker det är roligt. där efter lunch ska jag gå och bowla. Vpra fröknar har delat upp lite grupper och jag är nöjd för min kompis Sara är i samma grupp som jag plus att vi har likadana namn.

studentfest yaaa !!!!!

Publicerad 2013-06-10 01:13:37 i Allmänt,

Idag var jag på en studentfest. Den började kl 14;00 till typ 20:00. Aja idag var jag på studentfest. Min mammas kompis dotter hade tagit studenten. Jag blev glad när jag fick höra att hon tog studenten. jag skulle få glädje tårar men jag höll mig. För när jag var liten var det hon som bruka hämta mig från skolan ( jag var ungefär 6 år gammal. bara jag såg henne hämta mig från skolan börja jag springa till henne. och nu när man ser henne ta studenten då blir man ju glad. Jag kom ihåg en dag när jag var hemma hos henne då satt jag och hon och vi bara pratade och hur det gick och hur det var att gå i 6:års gruppen? och jag bara svarade hon frågade om jag kunde räkna jag sa att jag inte kunde räkna hon blev förvånad först men sen börja hon lära mig att räkna till hundra. Den dagen kommer jag aldrig glömma och man kan ju säja för utom henne skulle jag inte kunna räkna nu. jag kommer alltid tacka henne för allt hon gjort mot mig.

Goda natt

Publicerad 2013-06-04 22:51:15 i

Idag har jag köpt ett par jätte fina sor från din sko de så fina. Färgen är röd med en fin roset. Jag köpte de för att måste ha nya skor till avslutningen jag vet att det bara är 2 veckor kvar men jag köpte det kanske för tidigt. Nu ska jag sova. Min pappa ska resa idag till kurdistan jag vet att det är inget land längre men jag kallar det ändå för ett land. Han ska resa kl 03:00 det var tidig

Sovdags förlåt hann allergi skriva något idag. Mobilen stängdes för batteriet var slut orkade inte ladda mobilen och jag försökte skriva på bloggen eller läsa något sen glömde jag att batterit är slut på mobilen. Men nu så la jag den för batteriet ska fyllas. Har en ny väska från Paris min moster köpte den till mig hon var i Paris så det känns lite roligt. Idag duscha jag och klädde på mig kände att jag var fräsch därefter. När jag kom hem igår från middagen hann jag aldrig plugga så när jag kom direkt från skolan började jag plugga hade två prov som jag pluggade på och nu så känner jag mig säker. Nu känns det lite skönt över att få lite sömn.

Publicerad 2013-06-03 22:32:23 i

Middag med familjen ute i trädgården

Publicerad 2013-06-02 18:07:58 i Allmänt,

Jag har ätit klart nu de vuxna pratar och vi barnen sitter och har tråkigt. Det händer typ varenda fredag. Jag gick där i från och gick och satt i gräset vid solen. Idag var det jätte varmt. Jag sitter och solar mitt ansikte och läser en tidning och äter lite smått och gått. Jag läser en tidning som heter mode nytt magazin.

Hana

Publicerad 2013-06-02 16:24:31 i Allmänt,

Nu har jag gjort en ritning som kallas för hana det typ en arabisk tattoering men som går bort på tre veckor ungefär.jag tycker den är jättefin. Snart ska jag gå på middag hos min mammaskompis.

Igår

Publicerad 2013-06-02 10:58:46 i Allmänt,

Jag har vaknat nyss. Och är fortfarande sömnig. Igår tig jag en bild på vad jag köpte igår. Jag behöver fortfarande köpa saker. Sen kommer det ett inlägg om vilka affärer de kommer i från. Idag ska jag plugga ganska mycket har inget bestämt men det brukar komma något sen vad jag vill göra.

I fredags

Publicerad 2013-06-01 22:00:05 i Allmänt,

I fredags hade vi typ någon slags fredags föredöme det typ när hela skolan samlas och när en elev har blivit bättre på något så ropar man upp den eleven och så får den gå upp på senn för att ta presenten. Och när hela skolan samlades i vår aula i går .(vi gör typ så varenda fredag) och sen snacka rektorerna om något ex att eleverna måste bli bättre och respektera andra människor. Men aja igår som sagt hade hela skolan samlats i vår aula och där efter snackade rektorerna om massor av saker vi elever lyssnade bara på vad de sa. Efter en liten stund sa våran rektor som heter Daniel han börja prata om en flicka som hade tagit skolan på allvar och hade tagit ett stort steg och hade för bättrat sig på alla ämnen och jag hade inte hört vad de sa för jag snackade med mina kompisar min kompisar hörde vad Daniel sa men inte jag han sa att den tjejen som hade tagit ett stort steg var Sara Jalil och det var jag han ropade upp mig till senn men eftersom jag inte hörde så sa mina kompisar att jag skulle gå upp till senen jag trodde inte mina ögon jag trodde att de ropade upp någon annan så jag sa att det var inte jag de ropade upp men det var jag. Jag skulle nästan gömma mig för jag skäms att stå på senn framför alla. Men jag gick upp förbi alla elever. Alla bara kollade på mig jag trodde att det var en dröm jag tänkte varför alla kolla på mig. Det kändes som jag skämde ut mig. Och när jag gick tillbacka till min plats kolla alla på mig igen det gick över men jag trodde inte mina ögon. Jag fick någon slag spel det kallas för 4 på rad.

Hemma

Publicerad 2013-06-01 18:49:18 i

Har kommit hem och är så trött. Har typ köpt sex plagg. Inte från Gina och lite från h&m och lite annat. Kan visa sen vad jag köpte. Nu är statistik gått upp till 200,0 jag vill tacka alla läsare. Jag skulle verkligen vilja att ni skickar frågor till mig och om det är något så är det bara att skriva på kommentaren. Jag hoppas att ni kan skick lite frågor för det skulle vara kul!!!!

Jag vaknade alldeles nyss och kollade på min statistik. Och blev så glad över att jag hade så många sidvisningar och många unikabesökare den var upp till 100,0 så jag blev jätte glad över det. Men kanske för alla kända så är det ingenting men för mig så blev jag jätte glad. För jag är inte känd och jag har bara bloggat i 4 månader. Nu så ska jag bädda min säng. Och därefter så ska jag äta frukost. Och kanske om jag hinner så ska jag städa mitt rum för att det är lite stökigt. Idag så ska jag som sagt shoppa och det kommer bli kul jag visar er sen vad jag har köpt. Tack tack tack för allt.

Publicerad 2013-06-01 10:34:05 i

Outfit-småbarn

Publicerad 2013-06-01 00:11:23 i Allmänt,

Nu har ja skickat vilken outfit jag hade på mig i onsdas. En vanlig fint linne - h&m Byxor - gina. Öppentröja - jc. Den här sommaren kommer jag åka till Marocko och Spanien den 9 juli ska jag åka till Spanien och vi kommer vara där i en vecka och därifrån tar vi flyget till marocko jag har inte vart i Marocko sedan 2008. Och vi kommer komma tillbacka 12 augusti Det kommer bli en bra sommar. Imårgon ska jag åka Och shoppa med min mammas kompis någon stans i täby. Och sen vet jag inte men det kommer bli roligt at shoppa ( älskar det ) vet inte vad jag ska köpa men när jag kommer dit så vet jag väl vad jag vill ha. I förr igår så lekte jag lite med min kompis lilasyster som är bara 3 år hon är så gullig. Hon är så himla gullig. Jag älskar små barn och kommer älska de för alltid. Ibland kan det vara jobbigt när de gråter och så men det är något normalt. Om tre veckor då är det bara att säga hejdå till
skolan Jaaaa Gud va skönt . Nu kommer lite bilder med.

Om

Min profilbild

sara

Hej jag heter Sara. Jag ville börja blogga för ville ha någon hobby. Så då kom jag på att jag kan skaffa blogg. men när jag skaffade blogg så blev det lite kronglig och jag skulle nästan ta bort mitt konto men då tänkte jag efter. Och om jag skulle beskriva vad jag tycker så tycker jag att det är så roligt nu. Jag rekomenderar till alla som inte har någon blogg. prova en eller två dagar så tror jag att du kommer gilla att blogg.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela